Toronto in my mind

I måndags kände jag att luften förvandlats till höstluft, igår använde jag gummistövlar för första gången denna säsong och idag åkte riktiga sockar på. Jag har länge med väntat med det, barfota är ändå bäst. Fråga Ernst.



Och så kom jag att tänka på denna bilden.


Helgens funderande

Jag tog tåget till Göteborg i fredags och funderade på varför man inte får beställa en plats så att man inte hamnar baklänges i tågets färdriktning. Jag fick för övrigt svaret direkt på facebook - SJ vet aldrig vilket tågsäte som ska vara fram och bak.
Jag gick av på centralen i Göteborg och möttes av Timbuktu som hade konsert och funderade på varför jag lämnade Malmö.
Jag vaknade på lördagen och tittade på Nyhetsmorgon där de talade om strålande sommarvärme och jag spridde planer om en dag i solen. Jag drog upp rullgardinen och möttes av grått ösregn. Jag funderade inte på varför jag flyttade från Blaskeborg.
Jag gick till frisören och klippte mig och frisören sa att det hon blir mest trött av i sitt jobb är att vara trevlig och social. Jag funderade på om hon säger det till alla eller bara till mig.
Jag gick till seconshandaffären på Brunnsgatan och hittade så många par skor att jag funderade på varför jag någonsin handlar i vanliga butiker.
Jag mötte upp M i stan för lunch och tillsammans funderade vi på varför vi alltid ser så långt framåt att vi redan glömt semestern.


 


Jag gick hem och laddade för Midnattsloppet med ett gammalt avsnitt True Blood och tänkte att den serien är den snyggaste jag vet.
Jag gick till Heden för Midnattsloppet och värmde upp i ösregn. Sen fick vi vänta en halvtimme på att få starta och jag funderade på varför detta alltid händer mig. Första loppet i historien som inte startar i tid, när det dessutom ösregnar och är kallt.
Jag sprang och sprang genom Göteborg och det enda som min hjärna lyckades upprepa var "snabbt och lätt". Jag kom i mål och förundrades över hur snabbt man återhämtar sig när det för någon sekund sen kändes som att döden var nära.
Jag vaknade på söndagen av barnjoller och förundrades över att jag var oförskämt pigg. Det fanns inget kaffe i lägenheten och jag funderade på hur vissa människor har lyckats att klara sig ifrån att sugas in i kaffeberoende.
Vi år fisksoppa och spelade Alfapet och jag tänkte att jag måste skaffa mig ett större ordförråd då jag bara lyckades komma på ett ord med bokstaven q.
Vi gjorde chokladfondant, något jag länge funderat på att laga. Det var det godaste denna vecka. Nej, månad. 

RSS 2.0